miercuri, 8 septembrie 2010

Turcia - Ziua 2

Buna dimineata din nou,

Astazi a fost soare si frumos...Asta oficial, ca pentru vremea de la ProTV. In realitate ne-am trezit cu o ploaie torentiala in Ankara si am ajuns in Capadoccia pe o alta ploaie torentiala (aici ploua o data la cateva luni, ei bine, azi a fost acea zi).

Sa revin, azi am vizitat in Ankara Muzeul Civilizatiilor Anatoliei si Mausoleul lui Ataturk. Muzeul e dragut, cica a primit si premiul de muzeul anului prin 1997, insa nu prea se ridica la nivelul muzeelor din vest...sincer.


Cu Mausoleul lui Ataturk e alta poveste...mare om, mare mausoleu...Frumos, lejer, sobru, demn de un mare om.


Drumul din Ankara in Capadoccia a fost o placere. Surpriza a fost sa ajungem pe o ploaie torentiala, lucru destul de rar intalnit in desertul anatolian. O alta surpriza de proportii a fost ca din 100 si ceva de pensiuni si hoteluri din Goreme, la aceeasi pensiune cu noi (care are vreo 15 camere maxim) sa aterizeze in acelasi timp cu noi inca 4 (patru) masini de Bucuresti. Asta da intamplare (nefericita). Whatever!

Ca intotdeauna aici peisajul este de vis, din nefericire din cauza ploii era foarte intunecat afara si nu am mai apucat sa vizitam nimic, dar maine va fi o zi plina. Insa poze dragute ies si pe noapte!


Restul de poze aici:
See you!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu