marți, 7 septembrie 2010

Turcia - Ziua 1

Eeee, dupa o luuuunga asteptare am ajuns si in Turcia. Din nou cu masina, din nou intr-un turneu ce va tine 2 saptamani, din nou cu placere pe aceste meleaguri.

Prima zi este intotdeauna cea mai grea. Fara indoiala, drumul cu masina este foarte obositor. Chiar daca m-am trezit la 03:00 de dimineata si am ajuns in Ankara la ora 20:00, intotdeauna este loc si pentru o vizita rapida prin oras, pentru a lua pulsul locurilor.

Ok, e luni seara, in septembrie, ora 21:30 cand ne-am apucat sa haladuim pe strazi, ce poate fi interesant? Surpriza, comerciantii sunt la locul loc pe strazi, parcurile sunt pline, strazile sunt aglomerate.

Bineinteles nu putea lipsi din peisaj kebab-ul, servit de aceasta data in Kebabistan (ce ne-a mai dstrat numele asta), inghetata traditionala si "gazoz" (Bobo stie de ce).

Mai jos este un sediu de banca foarte frumos din centrul Ankarei, m-a impresionat design-ul luminilor ce pun in evidenta cladirea, cu un efect incredibil.


Parcul central din Ankara m-a lasat cu gura cascata, credeam ca avem suficiente fantani arteziene in Bucuresti, se pare ca nu.


Mai jos sunt restul de poze din aceasta scurta seara in Ankara.

Pe maine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu